20.04.2024
Новини

“В пам’яті залишиться світлим, усміхненим”: обірвалося життя колишнього заступника голови ОДА (фото)

Зупинилося серце відомого тернополянина, громадського й політичного діяча Івана Полевого. Про це у мережі Фейсбук повідомив Петро Атаманчук.

“Провід Тернопільської обласної організації ОУН(д) з глибоким сумом сповіщає українську спільноту в Україні та світі про те, що відійшов в засвіти довголітній член нашої ОрганізаціЇ, невтомний борець за Українську Україну, щирий християнин – Іван Полевий. Член УГС, голова обласної організації УРП, заступник голови облдержадміністрації – такий далеко неповний перелік основних щаблів його життєвого шляху і всюди займав активну позицію, працюючи задля процвітання України та покращення життя наших співгромадян. Вічна пам’ять і Царство Небесне другові Іванові Полевому!”, – йдеться у дописі.

На сторінці покійного вказано, що він не хворів на коронавірус, тому прощання з Іваном Полевим було відкритим. Відбулося воно в Домі печалі вчора, 1 листопада.

Сумна звістка вразила багатьох людей. У коментарях під скорботним дописом багато з них залишили коментарі зі співчуттям рідним і близьким Івана Полевого.

“Дуже прикро, що від нас відходять у вічність такі чудові люди. Був справжнім патріотом своєї країни, любив її до безтями, чайна і гарна Людина покинула нас. Вічна йому пам’ять, хай з Богом спочиває”, – написав Богдан Церулик.

“Добрий і розумний був чоловік… Справжній патріот… Хай спочиває з миром..” – зазначив Василь Томин.

“Прощавай, наш Друже, ти достойно служив своєму народові і далі житимеш у нашій пам’яті, у наших серцях, в українській історії…” – написав Олесь Шевченко.

“Достойно пройшов свою дорогу життя! Дякуємо і збережемо в пам’яті його добрі діяння!” – зауважив Олег Герман.

“Нехай з Богом спочиває. Щире співчуття всім рідним. В пам’яті залишиться світлим усміхненим. Випромінював доброту. Вічна пам’ять. Дуже шкода”, – написала Оксана Мулик-Стадник.

Перейти до панелі інструментів