20.04.2024
Здоров’я Новини

“Прошу нічого мені не нести”: новообраний мер Бережан захворів на ковід

Новообраний мер Бережан Ростислав Бортник захворів на коронавірус і перебуває нині в Бережанській районній лікарні. Про це він повідомив на власній сторінці у Фейсбуці.

“Ще пару днів побуду тут (проводжу інвентаризацію на власній “шкірі”), і тоді з новими силами до роботи. Персонал то Ангели в Халатах. Вийнятків через мій статус не роблять, за що їм дуже вдячний. Годують смачно. Незважаючи на ситуацію, все навіть добре!
ПРОШУ НІЧОГО МЕНІ НЕ НЕСТИ! В МЕНЕ Є ВСЕ ЩО ТРЕБА! ЦЕ КРАЩЕ ПРИТРИМАЙТЕ ДЛЯ БІЛЬШ НУЖДЕННИХ, ЗИМА БУДЕ ДОВГА ТА СУВОРА.
P.S. за майже два тижні вперше побував на свіжому повітрі”, — йдеться у дописі Ростислава Бортника.

Бережанці та інші підписники Ростислава активно коментують пост. Зокрема ось так виглядає відповідь мера на допис Галини Ласрі.

“Для того щоб знати, треба побачити, відчути що відчувають інші і зрозуміти ! Проблеми є в тих закладах ! Велика повага персоналу! Вітання Марії Михайлівні , здоров`я !!!” — прокоментувала Світлана Вридник.

“Скажіть, чи там і тепер один лікар, котра має встигнути абсолютно все. Навіть такому авторитетному лікарю, як Марія Михайлівна, завелике навантаження, коли ще не було цього коронованого вірусу, а як тепер – боюсь думати”, — наголошує Галина Бахматюк-Колодій.

А загалом усі бажають якнайшвидше одужати і приступити до роботи.

Перейти до панелі інструментів