20.04.2024
Вибори-2020 Новини

Оголосять довгоочікувані результати виборів, докладно про всі ради Тернопільщини

Результати виборів до всіх рад обіцяють оголосити сьогодні 30 жотвня о 10 год на засіданні ТВК.

Про це йдеться у оприлюдненому щойно, 00 год 30 жовтня повідомленні міської ТВК.

“Тернопільська міська територіальна виборча комісія повідомляє про продовження свого засідання після технічної перерви о 30.10.2020 р. о 10:00, на якому будуть розглянуті наступні питання порядку денного :
1. Про встановлення підсумків голосування з виборів депутатів Тернопільської обласної ради шляхом складання протоколу про підсумки голосування з виборів депутатів Тернопільської обласної ради.
2. Про встановлення підсумків голосування з виборів Тернопільської районної ради шляхом складання протоколу про підсумки голосування з виборів депутатів Тернопільської районної ради.
3. Про встановлення результатів голосування з виборів до Тернопільської міської ради Тернопільського району Тернопільської області.
4. Про встановлення результатів голосування з виборів Тернопільського міського голови Тернопільского району Тернопільської області.
5. Про транспортування виборчих документів з виборів депутатів Тернопільської обласної ради, з виборів депутатів Тернопільської районної ради до відповідних територіальних виборчих комісій”, – йдеться у повідомленні на офіційній сторінці міської ТВК у Фейсбуці.
Засідання міської ТВК відбуваються у ПК “Березіль”.
Деталі читайте завтра на Терміново.
Нагадаємо, напередодні розгорівся скандал з приводу того, що печатки ДВК зберігалися у ТВК не у сейфі. Відтак одна з політсил заявила про можливість фальсицікації результатів виборів. З даного приводу поліція проводить перевірку.
Перейти до панелі інструментів