16.04.2024
Новини Промо

Дитячі іграшки з Китаю: нюанси замовлення

іграшки з китаю, замовлення

Китайські торгові онлайн-платформи пропонують тисячі іграшок. Місцеві виробники миттєво копіюють і запускають у виробництво новинки іграшкового ринку.

Китай — провідний світовий виробник сучасності. На місцевих фабриках шиють колекції імениті дизайнери, збирають найсучасніші гаджети та роблять нові іграшки. На сайті форвардингового сервісу NP Shopping за адресою https://npshopping.com/ru/landings/cn ви знайдете посилання на перевірені китайські інтернет-магазини та докладні інструкції щодо замовлень і оформлення доставки в Україну.

Китайські торгові онлайн-платформи пропонують тисячі іграшок. Місцеві виробники миттєво копіюють і запускають у виробництво новинки іграшкового ринку. Часто тут можна купити іграшку від популярного бренду ще до її офіційної прем’єри. Mattel і Disney тільки презентують новинку, запускають рекламну кампанію, підігрівають інтерес публіки натяками та обіцянками дива, а китайські продавці вже щосили торгують новими моделями.

Сучасний онлайн-ринок Китаю пропонує величезний вибір іграшок — від копійчаних до дорогих. Максимально вигідні покупки можна зробити на китайських сайтах, орієнтованих на місцевих покупців. Ціни в таких магазинах як Tmall, Taobao, Dangdang, Duning або JD на третину, а то й у половину нижчі, ніж на міжнародних торгових платформах Aliexpress або Banggood.

Що купити дитині: варіанти подарунків

Тенденції на ринку іграшок 2020–2021 продовжують експлуатувати перевірені ідеї. У китайських магазинах можна купити ляльок Барбі та L.O.L., фігурки супергероїв, м’які слайми та мінікоптери.

Дошкільнятам обов’язково сподобаються:

  • інтерактивні блокноти;
  • абетки;
  • мінікомп’ютери;
  • книги;
  • звірятка, що вміють розмовляти з дитиною.

У дівчаток різного віку популярні:

  • єдинороги;
  • ляльки та аксесуари;
  • слайми;
  • дитяча косметика.

Хлопчикові можна подарувати:

  • машинку;
  • дрон;
  • конструктор;
  • іграшкову зброю;
  • пристосування для спортивних ігор і активного відпочинку.

Також у китайських інтернет-магазинах ви знайдете плюшевих звіряток, інтерактивні іграшки, товари для хобі та рукоділля, тематичні набори та тисячі інших іграшок.

Особливості доставки

Якщо китайський інтернет-магазин не надсилає покупки в Україну або вартість пересилки виходить невиправдано високою, це не означає, що потрібно відмовитися від вигідного шопінгу. Доставити посилку з Китаю в Україну допоможе форвардинговий сервіс від «Нової пошти Глобал».

Щоб скористатися послугою, зареєструйтеся на сайті npshopping.com і отримайте адресу для шопінгу. Її потрібно скопіювати та вставити в поле «адреса доставки» під час оформлення замовлення на китайському сайті. Товар прибуде на китайський склад партнерів «Нової пошти Глобал» і звідти його переправлять в Україну.

На доставку посилки потрібно від восьми робочих днів. Пересування товару відстежується з особистого кабінету за трек-номером. Покупець може замовити доставку кур’єром просто додому, самостійно відвідати відділення «Нової пошти» або забрати замовлення з поштомату.

Ціна пересилання з Китаю в Україну залежить від фактичної ваги покупки. Вартість за перші та кожні наступні пів кіло складає $6. Якщо сукупна ціна усіх товарів у посилці еквівалентна €100, клієнт оплачує тільки послуги доставки. Якщо вартість товарів вища за €100, на різницю налічують 20% ПДВ. У тому ж разі, коли ціна покупки перевищує €150, на суму перевищення нараховується 10% митного збору.

Перейти до панелі інструментів