19.04.2024
Громада Місто Новини

У Тернополі вже можна голосувати за проєкти “Громадського бюджету”

Сьогодні, 26 жовтня, у Тернопільській міській територіальній громаді стартувало голосування за проєкти «Громадського бюджету 2021», яке триватиме до 9 листопада включно. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Станом на 10:00 год. 26 жовтня, жителі громади уже віддали близько 400 голосів за малі та великі проєкти через доступні онлайн-сервіси.

Нагадаємо, цьогоріч у голосуванні беруть участь 84 проєкти, з них: 46 малих та 38 великих проєктів.

Віддати свій голос можуть усі громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані на території Тернопільської міської територіальної громади.

Ознайомитися з проєктами, які беруть участь у голосуванні можна за посиланням.

Проголосувати за обрані проєкти жителі Тернопільської громади можуть декількома способами:

  • через Е-сервіс «Громадський бюджет», шляхом авторизації та заповнення електронної версії бланку для голосування особами;
  • шляхом заповнення друкованої версії бланку для голосування, відвідавши Центр надання адміністративних послуг у Тернополі (ЦНАП) в робочий час (понеділок, середа, четвер – з 9:00 год. до 16:00 год., вівторок – з 11:00 год. до 20:00 год., п’ятниця – з 8:00 год. до 15:00 год., субота – з 8:00 год.  до 15:00 год., неділя- вихідний), пред’явивши паспорт або ID-картку (з довідкою про реєстрацію місця проживання особи);
  • через чат- боти у додатках: ViberTelegram, а також через чат-бот ПриватБанку;
  • у  терміналах самообслуговування (ТСО) ПриватБанку за допомогою картки ПриватБанку. Щоб віддати свій голос, необхідно авторизуватися за допомогою картки ПриватБанку або номеру телефону, що прив’язаний до цієї картки, у списку сервісів знайти «Голосування за проекти міст», обрати бажаний проєкт і натиснути «Проголосувати».

Інформація про хід реалізації проєктів-переможців розміщується на офіційному Е-сервіс «Громадський бюджет».

Зверніть увагу! Проєкти, які наберуть менше 300 голосів (для малих) та 500 голосів (для великих), не вважатимуться виграшні та не будуть допущені до реалізації.

Перейти до панелі інструментів