29.03.2024
Новини

У Тернополі від COVID-19 померла медсестра онкодиспансеру

Не стало молодшої медсестри Тернопільського обласного онкодиспансеру Степанії Кушнір. Про це повідомляє управління охорони здоров’я облдержадміністрації. 
“16 жовтня 2020 року передчасно пішла із життя, молодша медична сестра ІІ хірургічного відділення Тернопільського обласного онкологічного диспансеру степанія Йосипівна Кушнір, – йдеться у повідомленні. –  Їй було 60 років. Це вже восьма смерть медика від ускладнень COVID-19 в області.
Світла пам’ять про Степанію Йосипівну та великі співчуття рідним, трьом дітям та чоловіку, родині, близьким, знайомим. Щиро сумуємо та поділяємо біль непоправної втрати. Вічна пам’ять!”
Нагадаємо, 6 серпня не стало дитячої лікарки Анни Кабакової. 4 вересня помер лікар-анестезіолог з Бучача Олександр Огородник. 30 вересня перестало битися серце терапевта Почаївської райлікарні Івана Венжиновича, який лікував хворих з COVID-19, хоч в самого тест не підтвердив цієї недуги.
Колектив видання Терміново щиро співчуває рідним і близьким Степанії Кушнір у всіх медиків, які пішли з життя через COVID-19… Вічна їм пам’ять… 
Перейти до панелі інструментів