29.03.2024
Відео Вибори-2020 Новини Оперативно Політика

Напали на кандидата у мери Тернополя, шукають свідків (фото, відео)

Поліцейські розшукують осіб, які вчинили хуліганські дії щодо одного із кандидатів на посаду мера Тернополя. Подія трапилася у четвер, 22 жовтня, близько 18.43 години у Тернополі на вулиці Олени Кульчицької. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до протиправного.

На лінію 102 надійшло повідомлення  від одного із кандидатів на посаду мера Тернополя про те, що невідомий чоловік наніс йому тілесні ушкодження та облив обличчя зеленкою. В цей час заявник виходив із приміщення одного із телеканалів.
На виклик виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії: оглянули місце  події, встановили можливих свідків та очевидців, вилучили відео з камери спостереження.
За попередніми даними, зловмисників було двоє. Один із них зростом близько 180 см, з бородою, в окулярах, був одягнений у шкіряну куртку. Його спільник – худорлявої статури,  був у захисній масці.
Поліцейські звертаються до краян, якщо ви впізнали даних осіб, маєте інформацію про них, телефонуйте за номерами: (097) 408-71-76, 27-11-70 або на лінію 102. Анонімність гарантується.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 ККУ – хуліганство.
Як виявилося, інцидент трапився з кандидатом на посаду міського голови від Радикальної партії Володимиром Барною. Чоловік напад пов’язує із сказаним під час телеефіру на місцевому телеканалі. Про це він написав у себе на сторінці в Фейсбуці. При цьому не уточнив, що саме має на увазі.
Кандидата облили зеленкою після того, як він вийшов на вулицю після телеефіру.
Що цікаво, невдовзі після оприлюднення правоохоронцями даного повідомлення, воно зникло з офіційного сайту обласного управління поліції. Невдовзі знову з’явилося, але уже без відео. Врешті з’явилося і оновлене відео.
фото: з сайту обласного управління поліції та Фейсбук-сторінки В. Барни.

Перейти до панелі інструментів