29.03.2024
Новини

“Колеги та студенти цінували його гумор і оптимізм”: обірвалося життя тернопільського викладача

Помер тернопільський викладач

Про смерть викладача Валерія Грушка повідомляють на сайті Тернопільського педуніверситету ім. В. Гнатюка. Чоловікові було 60 років.

“Важка і непоправна втрата в нашому колективі…У шестидесятирічному віці пішов з життя кандидат медичних наук, доцент кафедри фізичної реабілітації та безпеки життєдіяльності, лікар, педагог, добрий друг, чуйний батько Валерій Сергійович Грушко”, – йдеться у повідомленні.

Тернополянин, випускник медичного університету, він працював на Житомирщині кардіологом, начмедом. Захистив кандидатську дисертацію за двома спеціальностями: кардіологія і фармакологія. Останні 30 років працював в ТНПУ. Отримав відзнаку АПН України за пропаганду культури здоров’я і здорового способу життя, практичну реалізацію науково-методичного забезпечення валеологічної освіти та виховання в Україні. Є автором близько сотні наукових праць, в т.ч. 9 навчальних посібників. Колеги та студенти поважали Валерія Сергійовича, цінували його гумор та оптимізм.

Кафедра ортопедагогіки та фізичної терапії, факультет фізичного виховання та весь університет глибоко сумує з приводу передчасної смерті Валерія Сергійовича Грушка та висловлює щирі співчуття його родині, учням, друзям та усім, хто знав покійного.
На сторінці педуніверситету слова співчуття пишуть усі, хто знав викладача.
“Надзвичайно вихований, інтелектуальний, мудрий та професійно підкований викладач! Непоправна втрата! Царство небесне!” – пише Наталія Новіченко.
“Мій найкращий керівник дипломної роботи. Бог забирає найкращих. Світла память… Співчуття рідним”, – зазначає Дарія Мудра.
Колектив видання Терміново щиро співчуває рідним, друзям та колегам Валерія Грушка з приводу непоправної втрати… Вічна йому пам’ять…
Головне фото: ТДПУ.
Перейти до панелі інструментів