29.03.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині один водій перекинувся на тракторі, а інший врізався в корову

Декілька ДТП з травмованими сталося на Тернопільщині 14 жовтня. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції в Тернопільській області.

Цього дня сталася аварія поблизу селища Вишнівець Збаразького району. Водій автомобіля марки Toyota Avensis рухаючись із міста Кременець в напрямку Тернополя, не врахувавши дорожньої обстановки, не впорався із керуванням та допустив наїзд на корову, яку по узбіччю дороги вів житель села Великий Кунинець. Худоба від удару травмувала погонича. 73-річного потерпілого з травмами голови та обличчя доправлено до медзакладу.

14 жовтня до працівників Підволочиського відділу поліції надійшло повідомлення чергового лікаря районної лікарні. Медик розповів, що в травматологічне відділення госпіталізовано потерпілого в аварії. Поліцейські встановили, що 38-річний мешканець села Кам’янки, керуючи трактором John Deere на полі, здійснив з’їзд на узбіччя та перекинувся. У нього медики діагностували травми хребта.

Не розминулися у Тернополі того ж дня автівка та електроопора. Аварія трапилася близько на вулиці Микулинецькій. Водійка автомобіля Ланос не справилася з керування та врізалася в бетонний стовб. У результаті ДТП постраждали двоє пасажирів авто, серед яких малолітня 2012 року народження. Усіх потерпілих медики доправили до медзакладів.

В усіх учасників автопригод відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство згідно статті 286 ККУ.
Фото: відділ комунікації поліції в Тернопільській області.
Перейти до панелі інструментів