29.03.2024
Місто Новини

Завтра у Тернополі розпочнеться опалювальний сезон

16 жовтня у Тернополі розпочинається опалювальний сезон в дитячих садочках, школах та лікувальних закладах міста, а також для населення та інших споживачів міста.  Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал, повідомляє пресслужба міськради. 

У мерії зазначається, що за останніми даними Українського Гідрометцентру, найближчими днями у Тернополі спостерігатиметься пониження середньодобової температури зовнішнього повітря.

Відтак було прийнято рішення про початок опалювального сезону. У мерії обіцяють, що вже завтра тепло почне надходити в дитсадочки, школи, лікарні міста, а також у домівки тернополян.

В КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» просять тернополян віднестися з розумінням до того, що технологічний запуск опалення не є одномоментним процесом, та закликають мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання, зокрема, – заповітренні труб у будинках.

Часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів, подача опалення може затриматися для всіх мешканців багатоквартирного будинку.

У випадку виникнення заповітрення чи будь-яких проблем із опаленням у багатоповерхівках, тернополянам необхідно звертатися до свого обслуговуючого підприємства чи до голови ОСББ.

Якщо ж холодно у школі чи в дитсадку, про це потрібно інформувати адміністрацію закладу освіти, адже у кожному з них температура повітря регулюється автономно.

До слова, за прогнозами синоптиків, у найближчі три доби у Тернополі буде холодно та дощитиме. У п’ятницю, 16 жовтня +8+12 градусів, у суботу, 17 жовтня +7+10, у неділю, 18 жовтня +6+9.

 

Перейти до панелі інструментів