29.03.2024
Новини

Президент анонсував загадкове всеукраїнське опитування у день виборів (відео)

Президент Володимир Зеленський анонсував проведення 25 жовтня, у день місцевих виборів, всеукраїнського опитування з п’яти 5 важливих питань. Оприлюднити перелік цих питань він пообіцяв пізніше, пише “Уніан”.

Про опитування президент повідомив у своєму відеозверненні, оприлюдненому сьогодні вранці в ефірі ряду українських телеканалів.

«Привіт! Я звертаюсь саме до тебе. Пам’ятаєш, як ми разом писали мою передвиборчу програму, щоб втілювати те, що дійсно потрібно саме тобі, кожному громадянину України? Це була демо-версія народовладдя, його реальне запровадження стало нашою з тобою метою», – заявив Зеленський.

За його словами, наразі парламент готується закріпити цей важливий механізм на законодавчому рівні.

«Погодьтесь, право народу України на власну думку священне, йому не потрібне благословення політиків, і ніщо не заважає нам з тобою просто поговорити відверто», – сказав Зеленський.

«25 жовтня на виборчій дільниці я задам тобі 5 важливих питань про те, що ми обговорюємо на вулиці, на кухні та в Інтернеті, про що сперечаємося з друзями, батьками або таксистами, про те, що нас ніколи не питали. 5 важливих питань, щоб дізнатися твою думку, не політиків з високих кабінетів, не «незалежних» експертів з телешоу, не агентів інших держав. Чи не вперше в історії Незалежності ми запитаємо: “А що думаєш ти?”. Неділя, 25 жовтня. Приходь і вирішуй. До речі, які будуть питання – про це пізніше», – зауважив Зеленський.

Перейти до панелі інструментів