16.04.2024
Вибори-2020 Громада Новини Оперативно Політика

«Почалися підкилимні ігри»: відома тернополянка передумала балотуватися як кандидатка від партії «За майбутнє»

Спорстменка, громадська активістка Лілія Проць заявила про підкилимні ігри у партії «За майбутнє» і  саме цим пояснила своє рішення не балотуватися в міську раду навіть попри отримане посвідчення кандидата.

Про це жінка написала сьогодні на своїй сторінці в Фейсбуці.

У Лілії Проць був 6 номер у списку партії «За майбутнє» у міську раду, вона значилась як безпартійна. Тепер це вже історія…

«Я НЕ ЙДУ В ДЕПУТАТИ.

Я сьогодні написала заяву в ТВК і здала посвідчення.

Більше місяця я витримувала напади в свою сторону за Коломойського, Палицю. Але я завжди собі повторювала де К і П? В Києві. А Я ТУТ в Тернополі.

Я спортсменка з 26 річним стажем. Коли спортсмен готується до змагань, то він знає правила завчасно. А не приїжджає на змагання і йому кажуть, що правила гри змінилися.

В серпні коли мені запропонували йти в команді, то було все обговорено. І якийсь період постійно про це говорилося. Згодом почалися партійні підкилимні ігри. Так вони є у більшості партіях. То нехай вони будуть і надалі, але без мене. Це і про місце в списку на окрузі, і в загальному списку. Бо партія так сказала!!! І багато чого іншого. Ті, хто йдуть в команді бачать це… але їм не хватає духу сказати про це і зробити…

Я маю свої ЦІННОСТІ, ПРИНЦИПИ, ПРІОРИТЕТИ. І я їм не зраджую.

Близько 500 людей вже виявили підтримку мені. Бо вірять і довіряють мені. Я їм за це вдячна.

Я хотіла багато чого зробити як депутат…. Але я знаю, що багато зроблю як громадська діячка і підприємиця.

Люблю всіх тернополян, бо ви моя сім`я!», – написала Ліля Проць.

Нагадаємо, у Тернополі міська ТВК відмовила у реєстрації кандидатів від Радикальної партії через непорозуміння із внесенням застави. Також поза виборами залишиться партія Сила і Честь, оскільки її представники запізно подали документи.

Перейти до панелі інструментів