24.04.2024
Новини

Житель Тернопільщини потрапив у ТОП-51 вчителів фізкультури України (відео)

Юрій Ковальський з Шумська потрапив у ТОП-51 вчителів фізкультури України. Наш земляк – на 37 місці. Рейтинг JuniorZ оголосилили на сторінці Global Teacher Prize Ukraine  у соцмережі Фейсбук. 

Як йдеться у повідомленні, переможець номінації стане відомий 3-го жовтня на урочистій церемонії. Він отримає 30 тисяч гривень та поїздку до Німеччини.

На сторінці у соцмережі Юрія Ковальського можна побачити багато відеороликів з фізичними вправами. Саме так вчитель проводив дистанційне навчання під час карантину. Він показує корисні вправи про те, як робити розминку вдома, ефективні вправи для м’язів сідниць та ніг в домашніх умовах, вправи для м’язів спини та попереку, прес за 5 хвилин вдома, як тренуватися з футбольним м’ячем та інші.

Junior Z –  громадська організація, яка пропагує розвиток спорту серед школярів.  Це команда людей, які мріють, аби нові види спорту з’явилися на уроках фізкультури по усій Україні, аби кожен учитель фізкультури міг проводити цікаві заняття, а кожен школяр – вибрати найцікавіший для себе вид спорту.

Перейти до панелі інструментів