20.04.2024
Новини

Зіткнення стало фатальним: мешканець Тернопільщини загинув в аварії на Львівщині (фото)

У ДТП в селі Бартатів потрапили три автомобілі, пише Zaxid.net.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у середу зранку, 23 вересня, близько 6:30 в с. Бартатів, що в Городоцькому районі на Львівщині. Внаслідок зіткнення трьох автомобілів на трасі Львів-Шегині двоє людей загинули, ще двоє отримали травми.

Як повідомили ZAXID.NET у поліції, в ДТП потрапили три автомобілі: легковий автомобіль Peugeot 307, Peugeot Boxer та ГАЗель.

«Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Peugeot 307 скоїв зіткнення з мікроавтобусом ГАЗель. Після цього легковик виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом Peugeot Boxer», – повідомили у поліції.

За кермом легкового автомобіля був 21-річний мешканець Городка. Він та його 41-річний пасажир, мешканець Тернопільської області, загинули на місці події. Автомобілем Peugeot Boxer керував 25-річний мешканець Городка. Його та 24-річного пасажира госпіталізували. За кермом третього автомобіля перебував 56-річний мешканець Пустомитівського району, який не постраждав.

Як повідомили у ДСНС Львівщини, рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання деблокували потерпілого з мікроавтобуса Peugeot Boxer, а також витягли із автомобіля Peugeot 307 тіла загиблих.

Наразі поліція встановлює обставини та причини аварії. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб).

Фото: УДСНС в Львівській області.

Перейти до панелі інструментів