28.03.2024
Новини

Двоє жінок загинули в аваріях на Тернопільщині за минулі вихідні

Протягом минулих вихідних в аваріях на території Тернопільщини загинуло двоє жінок. Про це повідомили на сайті Національної поліції України.

У Чортківському районі жінку від сильного удару автомобілем розірвало навпіл, а частини тіла розлетілися по дорозі та лісосмузі.

Аварія трапилася 13 вересня близько 2:40 на автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, неподалік села Ягільниця . Водій автомобіля Audi A4 збив жінку, яка, за його словами, перебувала на проїжджій частині дороги.

Дана ділянка шляху не освітлювалася і кермувальник помітив людину на своєму шляху занадто пізно. Особа загиблої встановлюється. Жінці на вигляд 40-50 років. Була одягнута в сіру футболку, темні штани та гумові капці.

Після удару автівка злетіла в кювет.

Ще одна аварія трапилася у Гусятинському районі.

Інформацію про аварію за участю скутериста на лінію “102” повідомив фельдшер бригади швидкої допомоги. В селі Оленівка Гусятинського району не впоралася з керуванням водій скутера. Жінку із черепно-мозковою травмою госпіталізували до лікарні, але врятувати її життя не вдалося. Через добу після автопригоди вона померла.

Перейти до панелі інструментів