19.04.2024
Відео Новини

У домашньому матчі “Ниви” вилучили трьох гравців і навіть тренера (відео)

 

Обидві команди розпочали матч дещо обережно, не оголяли тили й намагалися щоразу впіймати на контратаці суперника. Апогеєм став момент на доданих до першого тайму хвилинах: гравець “Альянсу” проривався у штрафний майданчик Ниви, але перед ним у підкаті постелився Анатолій Ульянов.

Футболіст гостей не встиг перестрибнути «жовто-зеленого» й зачепив ногою голову Анатолія. Суддя не одразу зупинив гру і це викликало обурення Вадима Хохлова. До сварки приєднався В’ячеслав Піднебенной з “Альянсу”. У підсумку арбітр обох вилучив.

У другому таймі м’ячем більше володіли гості з Сумщини, а Нива влаштовувала швидкі контрвипади й мала надію на стандартні положення. Однак вперед вийшли гості. “Альянс” влаштував декілька атакувальних “хвиль”, в останній з них Владислав Шарай пішов на 4-х суперників і хтось із них зачепив лідера “Альянсу” по ногах. Суддя без роздумів вказав на 11-метровий, а його успішно реалізував Костянтин Ярошенко.

Перемогу команді з Сумщини втримати не вдалося. У кінцівці матчу Максим Проців виконав штрафний удар, навісив з флангу, а Семен Вовченко вдало зіграв на добиванні, коли голкіпер Альянсу вже лежав на лінії воріт.

Одразу після голу “Ниви” не на жарт розійшовся головний арбітр матчу Олександр Павлюк: він незрозуміло за що вилучив головного тренера тернополян Василя Малика і автора голу Семена Вовченка за те, що той зняв футболку після голу.

“Альянс” всіма силами пішов вперед, але навіть вдев’ятьох Нива могла вирвати перемогу, якби активний в атаці Сергій Кисленко реалізував нагоду на останніх секундах гри, повідомляє УА-Футбол.

11.09.2020, 17:00

Тернопіль, Міський стадіон

“Нива” (Тернопіль) – “Альянс” (Липова Долина) 1:1 (0:0)

Голи: Вовченко (87) – Ярошенко (61, пенальті)

Нива: Єрмолов Даніїл, Вовченко Семен, Ульянов Анатолій, Демчук Максим, Хохлов Вадим, Волохатий Роман, Демченко Олександр, Скакун Андрій, Проців Максим, Скакун Дмитро, Різник Андрій

Альянс: Важинський Ярослав, Пікуль Костянтин, Медведєв Олександр, Рогозинський Валерій, Пісний Руслан, Лучик Олександр, Піднебенной Вячеслав, Ярошенко Костянтин, Шарай Владислав, Сидоренко Ярослав, Агапов Микола

Вилучення: Хохлов (44), Вовченко (89) – Піднебенной (44)

Перейти до панелі інструментів