28.03.2024
Новини Промо

Ремонт траси М-19 на Тернопільщині завершать до кінця жовтня (фото)

Техніка дорожників, які ремонтують трасу М-19, в південному напрямку вже дійшла до Чорткова.

Закінчать ремонтні роботи  через два місяці, пообіцяв голова Укравтодору Олександр Курбаков, який приїхав на Тернопільщині проінспектувати якість ремонтів.

Загалом, за словами посадовця, на даній трасі робітники відремонтують всі ділянки дороги, що перебували в незадовільному стані.

“Це більш, ніж 150 км загалом на території Тернопільської області. Окрім цього, трасу оновлюватимуть на Рівненщині та Волині. “Відрізок М-19, що пролягає через Буковину, вже відремонтували”, — зауважив Кубраков.

Дорожні чиновники вже обговорюють плани на майбутнє . Серед іншого, йдеться про те, щоб цього року додатково відремонтували хоча б певні ділянки дороги Н-18.

Голова служби автомобільних доріг у Тернопільській області Микола Довгошия зауважив, що конструктив на даній ділянці дороги різниться.

” Є перша категорія дороги, де буде влаштовано три шари асфальтобетону, на всій іншій частині – два шари асфальтобетону”, — відзначив Довгошия.

Він додав, що гарантія дороги М-19 становить більш, ніж 5 років. Її надає підрядна організація.

Микола Довгошия також підкреслив, що у кожному населеному пункті, де відбувається ремонт дороги, робітники облаштовують тротуар і освітлення. У підсумку буде понад 36 км тротуарів і встановлено більше 1200 опор освітлення.

До слова, цього року на ремонт доріг Тернопільщини передбачено 3,9 млрд грн. Згідно постанови Кабміну виділено вже 2,3 млрд грн. Загалом на оновлення доріг і капремонти двох мостів в області скеровано 2,5 млрд грн.

Фото: служба автомобільних доріг в Тернопільській області

Перейти до панелі інструментів