28.03.2024
Новини Промо

ТОП-5 книг про те, як полюбити життя і бути щасливим незалежно від обставин

Видання Терміново спільно з інтернет-магазиномwww.yakaboo.ua розпочинає спільний проєкт, в рамках якого ми знайомимо наших читачів з новинками літератури та не менш цікавими книгами, що вийшли друком раніше.

Ми також періодично  розігруватимемо сертифікат на 250 грн, завдяки якому можна буде вибрати та отримати одну з вибраних книг.

Сьогодні пропонуємо ТОП-5 книг, які навчать, як знайти спільну мову із самим собою та насолоджуватися життям.

Марк Менсон. Чоловічі правила. Стосунки, КЕКС, психологія

Марк Менсон, автор супербестселерів «Тонке мистецтво пофігізму» і «Все хріново», написав практичний посібник для чоловіків про те, як привернути й утримати увагу жінок. Від тисяч інших посібників на ту саму тему він відрізняється як любов королеви від пропозиції сексу за гроші на привокзальній площі.

Менсон чесний перед собою і читачем. Завоювати навіть найбільш недоступну жінку можна. Треба просто перестати брехати собі й іншим, навчитися спілкуватися, позбавитися від образу крутого альфа-самця (якщо ви плануєте завести відносини, а не обмежитися черговим телефонним номером) і банально працювати над собою. Жінкам подобаються щирість, безкорисливість, незалежність і вразливість. Так, вразливість. Не як прийом, а як спосіб мислення й життя. Важливо усвідомити свою цінність і зрозуміти свої бажання. Вам будуть відмовляти – і це нормально. Щоб вигравати, не треба боятися. Відмова – це початок. Неуспіх сьогодні можна перетворити на завтрашній тріумф.

 

Кетрін Ґрей. Несподівана радість самотності

Вам за тридцять і ви неодружені? Батьки і родичі тиснуть на вас, щоб шукали собі пару? Помічаєте жалісливі погляди в одружених колег чи знайомих? Ми живемо в культурі, яка цінує переважно повноцінні парні стосунки, а самотніх таврує білими воронами, нездатними знайти когось, хто б їх покохав.

Але самотність – не вирок і ця книжка про те, як прийняти її, знайти радість у ній та абстрагуватися від громадської думки, яка вимагає жити у парі. Однак, авторка книжки не намагається переконати читача, що шлюб чи життя в парі це погано.

 

 

Тара Шустер. Купи собі той довбаний букет: та інші способи зібратися докупи від тієї, котрій вдалось

Тара Шустер — драматургиня, дописувачка The New Yorker та Forbes, віце-президентка з розвитку та нових талантів американського телеканалу Comedy Central, продюсерка комедійних шоу, відзначених нагородами Emmy та Peabody. За всіма ознаками Тара — цілком зріла особистість, але за зовнішнім іміджем успішності вона страждала та вдавалася до медикаментозного самолікування не в останню чергу «завдячуючи» дуже незначній участі батьків у її вихованні. Ніхто не знав, що непростий шлях свого запізнілого дорослішання Тара торувала крізь депресію, хронічну тривожність та почуття гнітючого сорому. Усе почалося, коли вночі свого 25-го, ювілейного дня народження Тара у п’яній безпам’яті набрала номер свого психотерапевта.

Вона знала, далі так не може тривати. У цій книжці авторка розповідає історію власного перевиховання та перетворення на чемпіонку з любові до себе. Завдяки простим щоденним ритуалам Тара змінила свою свідомість, тіло та стосунки, а тепер навчить і вас, як: вдавати вдячність, аж, поки відчуєте її насправді розкопати та зцілити любов’ю свої приховані емоційні рани розпізнати несвідомі переконання-самообмеження і позбутися їх розвінчати внутрішнього недруга та захиститися від самокритики розпочинати кожен день наснажено, натхненно, готовою блищати створити собі життя, яке ви справді, цілком, збіса, ОБОЖНЮВАТИМЕТЕ!

 

Михайло Лабковський. Хочу й буду. Прийняти себе, полюбити життя й стати щасливим

Психолог Михайло Лабковський цілком упевнений, що людина може і має право бути щасливою та робити лише те, чого хоче. Його книжка про те, як зрозуміти себе, досягти гармонії та навчитися отримувати задоволення від життя. Автор досліджує причини, що стають на заваді психічно здоровому способові життя: звідки в нас усвідомлені й неусвідомлені тривоги, страхи, чому ми не вміємо дослухатися до себе й налагоджувати стосунки з іншими людьми…

Риса, що вирізняє Лабковського, — конкретика. На будь-яке найскладніше запитання він завжди дає гранично зрозумілу відповідь. Його вислови й поради такі радикальні, що багатьом доводиться спершу пережити не просто подив, а можливо, й шок. У рекомендаціях автор не ховається за обтічними формулюваннями, а чітко вказує причину проблем. І найголовніше — він знає, як цю проблему вирішити без заглиблення в дитячі психотравми й пильного розгляду вашого минулого. Якщо людина має знання і бажання, то змінить себе і своє життя на ліпше; це цілком реально. Мета будь-якої роботи психолога — особисте щастя й добробут пацієнта. Мета видання цієї книжки — особисте щастя кожного, хто її прочитає.

 

Марк Менсон. Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем

Бестселер New York Times, що переконає вас: позитивного мислення може бути забагато. Книжка навчить конструктивно сприймати негативний досвід та допоможе відшукати надійне підґрунтя для щасливого життя.

Ми живемо в культурі, зацикленій на занадто оптимістичних очікуваннях. Із самого дитинства нам нав’язують нереалістичні ідеали, яких ми прагнемо досягти попри все: лише найвищі оцінки, досконала зовнішність, надсучасні ґаджети, найкрутіша робота, тільки екзотичні подорожі й не менш яскраві світлини в соцмережах. Постійно женучись за успіхом і щастям, ми намагаємося уникати будь-якого негативу. Однак негативний досвід, як переконує Марк Менсон, надзвичайно цінний: він звільняє нас від міражу щастя.

Головне фото: unsplash

Перейти до панелі інструментів