28.03.2024
Новини

Через загострення епідситуації поліція обіцяє жорсткіший контроль перевізників та закладів дозвілля

Поліцейські продовжують проводити перевірки закладів торгівлі, дозвілля, кафе, підприємств, що надають послуги з пасажирських перевезень щодо  дотримання ними карантинних обмежень – повідомляють у в обласній поліції.

З понеділка, 24 серпня, в Україні набуло чинності нове зонування адаптивного карантину.  Так,  на Тернопільщині «помаранчевий» рівень встановлено в містах Тернопіль, Бережани, Чортків та у Бережанському, Тернопільському районах.  У «жовту» зону потрапили Бучацький, Гусятинський, Заліщицький, Збаразький, Козівський, Лановецький, Підволочиський, Теребовлянський та Чортківський райони.  Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів

В області створені спеціальні рейдові групи, які проводять перевірки виконання обмежувальних заходів. За період дії «помаранчевого» рівня небезпеки, а саме з 17 серпня,  у Чорткові та Тернопільському районі правоохоронці склали 15 адмінпротоколів за ст.44-3 КУпАП – порушення правил щодо карантину людей. Найбільше – на водіїв та перевізників маршрутних таксі, на власників закладів громадського харчування, приватних підприємців за торгівлю на вулиці без засобів захисту. З порушниками проведено роз’яснювальні бесіди. 

Перейти до панелі інструментів