28.03.2024
Новини Оперативно

Судитимуть братів, які спалили у Тернополі іномарку свого недруга

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.2 ст.28 ч.2 ст.194 КК України (умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу за попередньою змовою групою осіб, що заподіяло майнову шкоду у великому розмірі) стосовно двох тернополян, що підпалили чуже авто.

За версією слідства, у травні цього року, два братичерез неприязнь до власника автомобіля, вчинили підпал транспортного засобу. Реалізуючи злочинний намір, один із чоловіків переліз через огорожу біля будинку по проспекті Степана Бандери у м. Тернополі та вилив з полімерного відра нафтопродукт на передню поверхню кузова та праву сторонуприпаркованогопоблизу будівлі автомобіля марки “Nissan” Його брат кинув на капот кузова джерело відкритого вогню, внаслідок чого здійнялося полум’я, яке охопило автомобіль.

Впевнившись, що їх задум щодо підпалу автомобіля вдався, зловмисники залишили місце вчинення злочину та втекли до приїзду пожежників. Власнику авто підпалом заподіяно матеріальну шкоду на суму понад 400 тис грн. Розслідування завершено.

Перейти до панелі інструментів