28.03.2024
Новини

У Тернополі двірника звинувачують у брутальній розправі з… кошеням

За заявою жительки обласного центру співробітники Тернопільського відділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за частиною 1 статті 299 ККУ. У жорстокому поводженні з твариною жінка звинувачує 45-річного прибиральника їхнього ОСББ.

12 серпня жителька обласного центру прийшла із заявою до правоохоронців і повідомила про те, що бачила, як чоловік, котрий прибирає у їхньому будинку, палицею забив котеня і викинув його в смітник.

Поліцейські опитали чоловіка, проте той заперечує, що вбивав тварину, каже, знайшов мертвою і викинув у сміттєвий бак.

 Експертиза, яку проведуть спеціалісти ветеринарної клініки, дасть можливість визначити, хто говорить правду. Наразі поліцейські очікують на її висновки.

Свою думку про інцидент у спільноті Тернопільські плітки” написала Liudmyla Sha. Зокрема вона звернулася до правоохоронців і закликала їх до справедливого розслідування.

“Вчора безжально вбили маленьке беззахисне кошеня і викинули, як сміття по вул. Лесі Українки 3, завтра під руку може потрапити дитина… Де межа жорстокості? Хто дав право поводитись з живими створіннями, як із сміттям?

Будьте голосом безголосих! Не толеруйте жорстокість, повідомляйте поліцію та вимагайте фіксування злочину згідно ст. 299 Кримінального Кодексу України за процедурою: https://www.facebook.com/groups/animals.ternopil/permalink/632230617590158!

Сьогодні до кінця дня мали внести відомості про кримінальне правопорушення до ЄРДР та розпочати слідство. Завтра дізнаємось статус по справі. Поліція Тернопільської області вимагаємо справедливого розслідування справи!

Так, у Тернополі багато “ненормальних” людей, які готові виходити на захист беззахисних, але краще бути “ненормальними” і цінувати кожне життя, ніж бути нормальними живодерами без моральних принципів”, – написала Людмила.

Фото з допису

Перейти до панелі інструментів