19.04.2024
Новини Промо

ТОП-5 найпопулярніших книг цього тижня

Видання Терміново спільно з інтернет-магазином yakaboo.ua продовжує спільний проект, в рамках якого ми знайомимо наших читачів з новинками літератури, цікавими книгами. Ми також періодично розігруватимемо сертифікат на 250 грн, завдяки якому можна буде вибрати та отримати одну з вибраних книг.

Наступний розіграш відбудеться 11 серпня 2020 року. Не пропустіть! Стежте також за нашою сторінкою у Фейсбуці.

Нагадаємо, в попередніх публікаціях ми робили огляд 5-ти мотиваційних книг, які підштовхнуть до дій та саморозвитку, а також добірку найпопулярніших книг липня.

Сьогодні пропонуємо ТОП-5 книг, які викликали найбільший ажіотаж серед читачів цього тижня.

Анастасія Леухіна. Зовсім не страшна книга. Про життя, смерть і все, що поміж ними

 

Що робити, якщо когось із близьких вам людей спіткала невиліковна хвороба? Куди бігти, де шукати підтримки, як поводитися з хворим? У цій книжці зібрано практичні рекомендації, які дають відповіді на ці та інші складні запитання. Але вони не казенні, а написані доступно, з урахуванням українських медичних і соціальних реалій, інколи з гумором. А ще — помережані щирими й щемкими історіями людей, які діляться власним досвідом переживання подібних ситуацій, показуючи, що навіть хвороби і смерть не здаватимуться такими страшними, якщо переживати їх усвідомлено і в любові.

Джолента Ґрінберґ, Кристен Майнзер. Як давати собі раду. Чого ми навчилися за 50 книжками із саморозвитку


Авторки популярного комедійного подкасту By the Book прочитали 50 порадників і мотиваційних книжок та дотримувалися викладених у них рекомендацій. Експеримент тривав три роки. Усіма своїми спостереженнями і висновками про те, що ж дійсно працює, а що – ні, вони поділились у цій книжці. Вона містить багато гумору та корисної інформації, зокрема про те, як навчатись новому, набиратись сили, поводитись з технікою, позбутись мотлоху, висловлювати вдячність, підходити до роботи, потоваришувати з власним тілом, як спілкуватись з людьми і вибирати саме ті книжки-порадники.

Автор Мірослав Влеклий. Ґарет Джонс. Людина, яка забагато знала

 

Книга польського репортера та письменника Мірослава Влеклого — жанрово унікальна. З одного боку, автор створив репортаж-реконструкцію подорожі до Радянського Союзу в 1930-х роках Ґарета Джонса — британського репортера, який першим розповів у західних медіях правду про Великий голод в Україні. З іншого боку, ця книга — докладна та драматична біографія Ґарета Джонса, якого за опубліковані тексти про «комуністичний рай» цькували деякі корумповані західні журналісти, а через декілька років він помер за достатньо загадкових обставин.

Девід Мірмен Скотт, Рейко Скотт. Фанократія. Перетворення фанів на клієнтів і клієнтів на фанів


Як деяким компаніям чи організаціям вдається оточити себе не просто покупцями, а палкими фанами? Що допомагає їхнім маркетологам досягнути результатів? Сила соцмереж, і-мейл розсилки, таргетингова реклама чи ролики на YouTube? Бізнес-стратег та експерт з маркетингу Девід Мірмен Скотт з донькою Рейко, яка вивчає медицину, досліджують, що є секретом успіху у бізнесі і формують теорію фанократії, коли важливо використовувати нові способи комунікації з клієнтами, фокусуватися на їх потребах та бажаннях і перетворювати на своїх фанів. Автори також дають рекомендації, як сформувати спільноту своїх фанів.

Сашко Дерманський. Обиральний день


Стоїть над Дніпром давньоруський Київ із передмістями, а в ньому вирує життя. Ось гончарі й кожум’яки, ось ткалі й ковалі, ось черниці в монастирі, а ось маленька Анна Ярославна біля княжого палацу. В кожного своя справа й побут, свій характер і… своє кошеня, яке знайде собі людину в Обиральний день.

 

 

 

 

Головне фото: pixabay.com

Перейти до панелі інструментів