18.04.2024
Новини

Як дізнатися про нарахування за газ, не виходячи з дому

Дізнатися про стан нарахувань за газ мешканці Тернополя можуть завдяки текстовим повідомленням. Функція доступна вже кілька місяців.

Сервіс СМС сповіщень на мобільні телефони запрацював для абонентів компанії «Газпостач» ще у березні цього року. Тернополяни, номери яких були у базі підприємства, щомісяця отримують у вигляді повідомлень інформацію про суму заборгованості за спожитий природний газ.

Якщо ви є споживачем компанії «Газпостач», але не отримуєте сповіщень, то нагадуємо вам про можливість внесення потрібного номера телефону, на який мають надходити сповіщення, у базу підприємства. Зробити це можна кількома способами: написати на електронну скриньку admin@gazpostach.te.ua, зателефонувати на міські номери телефонів  51-95-95 та 400-334, чи на мобільні різних операторів 050-104-2-104 та 096-104-2-104. До слова, для номера 096-104-2-104 працює служба Viber, відтак користувачі даного сервісу можуть у зручний час також надіслати свої дані для отримання сповіщень. У повідомленні вкажіть номер телефону, на який очікуєте СМС, а також адресу, нарахування для якої вас цікавлять.

Нагадуємо, що ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз» здійснює діяльність з постачання природного газу на території м. Тернополя та Тернопільського району за винятком сіл Довжанка, Домаморич, Драганівка, Забойки, Почапинці.

Перейти до панелі інструментів