24.04.2024
Новини

“Я сама на нього схожа”: Лукашенко запросив колишню директорку музичної школи на Тернопільщині заспівати на передвиборчому концерті

Екс-директорка музичної школи Скали-Подільської на Тернопільщині, керівниця гурту Наталія Фалійон братиме участь в агітконцерті за Лукашенка. Концерт відбудеться напередодні президентських виборів. Окрім цього, виступити у Білорусі запросили Олега Винника, Тіну Кароль і Павла Зіброва, пише hromadske.ua.

У коментарі журналісту Наталія Фаліон зізналася: наразі не знає чи агітуватиме зі сцени за Лукашенка. А якщо навіть доведеться це зробити, то критики не боїться. Більше того, впевнена, що президент Білорусі її любить, бо висиджував концерти “Лісапетного батальйону” до кінця.

«У Білорусь без погодження з боку президента нікого не запрошують. Тож якщо мене запросили, це означає, що на це дав згоду президент», — каже в коментарі hromadske керівниця й солістка «Лісапетного батальйону» Наталя Фаліон.

На запитання, чи виступ планується в рамках передвиборчої кампанії, відповіла, що уявлення не має: «На це в мене є концертний директор. Я лише знаю, що їду в Білорусь, в яких рамках — не знаю».

Так само вона каже, що не знає, чи закликатиме між піснями голосувати за Лукашенка, бо про таке теж дізнається від директора вже перед самим концертом. Але говорить, що Лукашенко їй імпонує, бо вона — «селянка», а він у Білорусі розвиває сільське господарство.

«Я сама на нього схожа. Я тридцять років керую колективом. І якби ми міняли п’ять разів керівника, не знаю, що було б із колективом. Бо коні добре їздять, якщо хазяїн міцно віжки тримає, а якщо віжки не міцні, то коні поїдуть, куди хочуть, і віз перевернуть. А держава — це як той віз», — каже артистка.

На запитання, чи не остерігається вона критики в Україні, якщо виступить на підтримку політика, який саджає в тюрму опонентів, додала:

«Мені якось по-барабану, хто мене критикуватиме. Я співаю, мене люди чекають — різні люди, різних партій і різного віку. Я дарую позитив, незалежно від того, чи є вибори, чи нема. Мені однаково».

Артистка каже, що кілька разів на рік гастролює в Білорусі, зокрема в другій половину серпня в неї буде ще два концерти. І що особисто Лукашенко двічі був на її виступах.

«Я знаю, що він мене любить. Я виступала і в його рідному селі на ярмарку, і в Мінську перед їхніми урядовцями. В Україні президенти рідко досиджують до кінця концерту, а він досидів на моєму виступі до кінця».

 

Перейти до панелі інструментів