29.03.2024
Новини

Затримали “терориста”, який захопив банк в центрі Києві та назвався “Святим духом”

Силовики затримали зловмисника, який погрожував підірвати відділення банку в центрі Києва.

Про це повідомив заступник голови МВС Антон Геращенко у Facebook. Інформацію також підтверджують в СБУ, повідомляє “УНІАН“.

“Терориста захоплено живим. Вибуху не сталося. Далі суд і тривале тюремне ув’язнення”, – написав Геращенко в Facebook. За словами Геращенка, зараз на місці інциденту працюють вибухотехніки.

Перед затримання “терориста” журналісти телеканалу “112 Україна” змогли потрапити в захоплене відділення банку в центрі Києва і поговорити з чоловіком. Той спокійно продовжував палити і відповідав на запитання, задаючи тон розмові.

Він представився так: “Я – Святий Дух, Господь Бог”. На питання, що в нього сталося, чоловік відповів: “А Вас усе влаштовує в житті?”.

“Та все не так, люди. Україна – це вільна країна, вільна держава, як і в принципі всі інші країни світу. Нещодавно у вас були вибори – ви вибрали “шута”. Зеленський – це Машка, актор, блазень.
Він узяв на себе зобов’язання управляти країною, бути вірним, чесним, відданим сином країни і змінити життя українців на краще. За ці півтора року щось змінилося? До нього були стільки президентом – хоч один президент щось змінив?” – сказав “терорист”.

 

Перейти до панелі інструментів