28.03.2024
Новини

Судитимуть двох патрульних, які побили тернополянина

Прокуратура завершила розслідування щодо 2 працівників патрульної поліції, які безпідставно застосували спецзасоби до тернополянина.

Як повідомляє пресслужба прокутарури області, до суду уже скерували обвинувальний акт за ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу) стосовно двох працівників патрульної поліції.

“За версією слідства, у квітні 2020 року, на одній із вулиць обласного центру, правоохоронці безпідставно застосували до жителя Тернополя фізичну силу та спецзасоби, спричинивши йому фізичний біль та тілесні ушкодження,” – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Львові за процесуального керівництва прокуратури Тернопільської області.

Примітка

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Перейти до панелі інструментів