26.04.2024
Новини

Закладам харчування на Тернопільщині таки дали дозвіл працювати до 23 год

У закладах охорони здоров’я Тернопільщини відновлять медичні огляди та роботу лікарсько-консультативних комісій. А розважальні заклади можуть працювати лише до 23.00.

Таке рішення, як повідомляє пресслужба Тернопільської ОДА, прийняли на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 15 липня.

– Під час засідання вирішили заборонити роботу розважальних закладів, закладів громадського харчування і закладів культури після 23-ї та до 7-ї години. Це не стосується кінотеатрів і закладів харчування, які надають послугу доставки чи замовлення їжі на винос”, – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, ГУ Нацполіції області, управління патрульної поліції області, ГУ Держпродспоживслужби області та управління Укртрансбезпеки області повинні щодня моніторити виконання протиепідемічних заходів під час карантину в громадському транспорті, закладах громадського харчування та розважальних закладах.

Станом на 15 липня в 2292 жителів області підтвердили діагноз коронавірусної інфекції (2095 випадків – дорослі, 197 – діти). Видужали 1447 осіб. 34 випадки – летальні

 

Перейти до панелі інструментів