25.04.2024
Новини

На Тернопільщині викрили підприємця, який викидав кишки та частини туш тварин просто неба

Понад 37 тисяч гривень штрафу заплатить підприємець, який створив несанкціоноване звалище побічних продуктів тваринного походження.

Як повідомляють у ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області, лист Державної екологічної інспекції у Тернопільській області та матеріали ГУНП в Тернопільській області щодо несанкціонованого звалища побічних продуктів тваринного походження на земельній ділянці біля одного з м’ясопереробних підприємств вони отримали 2 липня 2020 року.

Спеціалісти здійснили позапланову перевірку підприємця Ч, склали акт перевірки та видали припис щодо усунення порушень, виявлених під час проведення перевірки. Також склали протокол про порушення законодавства про харчові продукти та корми.

 Суб’єкта господарювання притягнуто до адміністративно-господарської відповідальності на суму 37 784 грн.

 13 липня 2020 року спеціалісти Держпродспоживслужби в області здійснили позапланову перевірку на виконання вимог припису підприємцем: він виконав усі вимоги припису щодо усунення порушень, виявлених під час проведення перевірки, залишки побічних продуктів із земельної ділянки видалені, підприємством укладено договори на утилізацію із спеціалізованою філією ДП «Укрветсанзавод».

 

 

Перейти до панелі інструментів