29.03.2024
Новини

Мер Тернополя, озброївшись чужою крилатою фразою, оголосив опитування щодо дати випускного

Випускникам тернопільських шкіл пропонують дві дати на вибір для проведення їхнього свята у 2020-у році: 31 липня та 1 серпня.

Терміново сьогодні повідомляло по те, що в мерії ніяк не можуть визначитися з датою випускного. Невдовзі після публікації нашого матеріалу на Faceboo-сторінці міського голови Сергія Надал опублікували повідомлення з опитуванням.

Стадіон, так стадіон! Голосуємо за дату проведення параду випускників у Тернополі! Традиційний парад випускників – особлива подія для нашого міста. Я знаю, як до цього дня готуються одинадцятикласники та їхні батьки. Попри карантин, ми не можемо залишити дітей, які вирушають в доросле життя, без останнього шкільного свята.  Я обіцяв, що «Випускний 2020» у Тернополі буде після ЗНО. Але, я хочу, щоб дату проведення свята обрали випускники та їхні батьки. Є дві ймовірні дати – у п’ятницю, 31 липня чи суботу, 1 серпня. Будь ласка, оберіть, коли б Ви хотіли?  Парад має бути проведений із дотриманням усіх карантинних заходів, зокрема, забезпеченням соціальної дистанції”, – сказано у дописі на сторіці мера.

Слід зазначити, що останім часом у Тернополі стрімко зростає кількість вхорих на коронавірус, місто стало лідером з кількості інфікованих в області.

Водночас громадськість очікує, коли ж міський голова поцікавиться думкою громади щодо доцільності реалізації схем дерибану комунальної власності депутатським корпусом, ущільненої забудови Тернополя, шляхів вирішення проблеми цвітіння ставу та інших нагальних проблем міста.

 

Перейти до панелі інструментів