20.04.2024
Новини

Із проведенням параду випускників у Тернополі досі не визначились

Ймовірну дату проведення свята “Випускник 2020” назвали на засіданні міського штабу боротьби з коронавірусом 9 липня. Мову чиновники вели про 1 серпня. Проте в якому форматі проведуть свято та чи буде традиційна хода – невідомо.

Речниця міської ради Мар’яна Зварич уточнила, що управління освіти та науки має надати пропозиції по проведенню свята “Випускник-2020”. Про це також йдеться у протоколі засідання штабу.

– Як тільки ми матимемо деталі стосовно проведення свято – проінформуємо, – запевнила речниця.

Йшлося на засіданні штабу і про початок нового навчального. Міський голова Сергій Надал зазначив, що з 1 вересня діти розпочнуть навчання за шкільною партою. Учні будуть ходити до школи позмінно, щоб дотримуватися карантинних обмежень.

Водночас у протоколі засідання йдеться про те, що управління освіти має розробити заходи з підготовки закладів освіти до нового навчального року.

Нагадаємо, прохання все таки провести свято для тернопільських випускників 2020 , навіть в умовах карантину, у Єдиній системі місцевих петицій зареєстрували 17 травня. Петиція не набрала необхідної кількості голосів, проте свято таки вирішила не відміняти. 

Фото: Доба

Перейти до панелі інструментів