19.04.2024
Місто Новини

Ресторани та кафе – лише до 22 год: у Тернополі хочуть обмежити час роботи певних закладів

На засіданні міського оперативного штабу запропонували встановити чіткі межі робочого часу для закладів певного типу. Про це розповів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Дідич.

– Враховуючи постанову уряду та пропозиції, озвучені на засіданні штабу, на період дії карантину пропонуємо ввести обмежити роботу закладів громадського харчування, як то бари та ресторани, а також розважальних закладів до 22 години, – озвучив Дідич.

Аптеки та АЗС працюватимуть у звичному режимі, в тому числі нічному. А от закладам торгівлі дозволять працювати до 23 години.

Щодо роботи кінотеатру “Палац Кіно”, який вперше після модернізації відкрили минулого тижня, то міський штаб вирішив звернутися до регіональної комісії за дозволом щодо його роботи з дотриманням всіх необхідних карантинних вимог.

Нагадаємо, відповідно до постанови уряду від 17 червня, яка набрал чинності 22 червня, органам місцевого самоврядування спільно з обласними та районними держадміністраціями доручили опрацювати з суб’єктами господарювання питання щодо можливості запровадження на період дії карантину графіків роботи підприємств, установ, організацій, які передбачатимуть різний час початку (закінчення) їх роботи залежно від територіального розташування, галузевої належності, специфіки виконання робіт чи надання послуг.

Фото: 5 канал

Перейти до панелі інструментів