28.03.2024
Здоров’я Новини

На Тернопільщині найчастіше штрафують власників торгових та розважальних закладів

З 20 червня, відколи тривають посилені карантинні заходи, поліцейські Тернопільщини склали 97 протоколів за порушення обмежувальних умов.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України, поліцейські проводять перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання ними встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину, повідомляє пресслужба поліції Тернопільської області.

Відтак складено 97 адміністративних протоколів за порушення обмежень. Найбільше – щодо власників торгових, розважальних закладів та закладів харчування.

Читайте також: “Порушили все, що можна було порушити”: у Тернополі на відкриття клубу Pulse прийшли багато людей і… поліція

Санкція статті 44-3 КУпАП – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм – передбачає покарання у вигляді штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (а це від 17 тис. грн до 34 тис. грн) і на посадових осіб –  від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34 тис. грн та 170 тис. грн відповідно).

Фото: Агрополіт

Перейти до панелі інструментів