19.04.2024
Новини

На Тернопільщині оголосили підозру слідчому, який вибивав з підозрюваного покази силою

Оголосили підозру слідчому поліції, який побив потерпілого. Працівнику правоохоронних органів загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області,про підозру повідомлено слідчому одного звідділів ГУНП в Тернопільській області за ч.2 ст.365 КК України – Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.

Встановлено, що слідчий поліції здійснював досудове розслідування кримінального провадження за фактом викрадення майна з приміщення приватного товариства. При встановленні обставин вчинення злочину слідчий наніс кілька ударів потерпілому, з метою отримання показів із визнанням вини.

Правоохоронець, перевищуючи свої службові повноваження, безпідставно кілька разів вдарив громадянинапо обличчю та в область грудної клітки.

Розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі

Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові.

Примітка

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду

 

 

Перейти до панелі інструментів