28.03.2024
Новини Оперативно

Правоохоронці пояснили, чому приїхали на виклик в центр Тернополя з автоматом

Наряд поліції виїжджав вранці 24 червня на вул. Валову, де не могли порозумітися власник та орендар приміщення кафе “Скаварідка”. Озброєні люди збентежили багатьох тернополян, які стали свідками інциденту. 

Як повідомили Терміново в прес-службі ГУ Нацполіції в Тернопільській області, на лінію “102” сьогодні вранці надійшло повідомлення, що виникло непорозуміння між власником та орендарем приміщення, де зараз працює кафе.

“Зателофонувала працівниця кав’ярні, повідомила про невідомих, які перешкоджають роботі. Але вона не знала, що у приміщення уже нові власники. Там  чисто господарське питання з приводу оренди. Люди порозумілися”, – повідомили в прес-службі. 

В поліції пояснили, що правоохоронці приїхали на виклик із автоматом, оскільки зараз поліцейські переведені на посилений варіант несення служби. Тому у випадку, якщо можливі хуліганські дії або силове протистояння, виїзд зараз – із автоматами. 

В поліції також повідомили, що в центрі Тернополя через посилений варіант служби цілодобово чергує рота поліції особливого призначення із автоматами. 

Фото: Тернополяни

Перейти до панелі інструментів