29.03.2024
Новини Оперативно

Фермера з Хмельниччини, який хотів себе підпалити, рятував… прокурор області Петро Бойко

Сьогодні ввечері увагу тернополян привернув до себе чоловік, який начебто хотів звести рахунки з життям. Він виліз на верх рекламної конструкції посеред Збаразького кільця з каністрою пального і нібито хотів себе підпалити.

Що ж заставило досить старшу людину до такого вчинку? Як повідомили Терміново наші джерела у правоохоронних органах, чоловік перебуває у Тернополі вже 2-3 дні. Тернополяни могли його бачити на сходах обласної прокуратури, де він періодично сидить з плакатом. Завдяки таким діям фермер з Хмельниччини хоче привернути увагу громадськості до своєї проблеми – майнового конфлікту, який призвів до втрати коштів на посіви.

З даного приводу відкрито кримінальне провадження, яке скерували на розслідування на Тернопільщину. Чоловік же домагається, щоб справу повернули розслідувати на його рідну Хмельниччину.

У Тернополі фермера в прокуратурі приймали процесуальні керівники. Що ж штовхнуло його до акту відчаю – наразі невідомо. Та рятував його не поліцейський психолог, не представник поліції діалогу, а… новопризначений прокурор Тернопільщини Петро Бойко. Саме він піднявся до чоловіка, зняв з його шиї щось схоже на мотузку та вмовив злізти.

Деталі провадження, яке змусило фермера до відчайдушного вчинку, читайте на Терміново завтра.

Перейти до панелі інструментів