19.04.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині оштрафують власника ресторану, де відсвяткували випускний

У зв’язку із збільшенням захворюваності на COVID на Тернопільщині посилили карантинні заходи, а правоохоронці більш ретельно перевіряють їх дотримання. Відтак, впродовж 20-21 червня поліцейські зафіксували одинадцять порушень норм карантину.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області, 20-21 червня на території Тернопільської області було додатково було задіяно 59 нарядів поліцейських. Перевіряли, зокрема, дотримання карантинних норм суб’єктами господарювання.

Загалом виявлено 11 порушень карантинних норм за якими складено адміністративні протоколи відповідно до статті 44-3 КУАП – Порушення правил щодо карантину людей. Більшість з них – щодо керівників торгівельних закладів та установ харчування.

Відомості до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події внесено за двома фактами, зокрема щодо порушення карантинних норм одним із закладів громадського харчування в обласного центру, власник якого всіляко намагається уникнути зустрічі з працівниками поліції та за фактом святкування випускного в ресторані у райцентрі Бережани, де попри заборону в приміщенні перебувало 40 осіб.

Поліцейські й надалі стежитимуть за дотриманням карантинних обмежень, а громадянам нагадують, що за їх порушення передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Перейти до панелі інструментів