29.03.2024
Новини

Одягнули кайданки і побили: у Тернополі трьох поліцейських підозрюють у перевищенні повноважень

Про підозру трьом працівникам поліції, які побили тернополянина, одягнувши на нього кайданки повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

За версією слідства, 22 вересня 2019-го працівники поліції прибули на виклик до одного з ресторанів Тернополя для перевірки повідомлення про побиття громадянина.

– Там правоохоронці, без будь-яких на те підстав, одягнули на заявника кайданки, після чого били його руками і ногами по тілу, спричинивши потерпілому фізичний біль та тілесні ушкодження, – йдеться у повідомленні прес-служби. – Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові уже повідомили про підозру трьом працівникам поліції за ч. 2 ст.365 КК України – Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.

На даний час вирішується питання про обрання стосовно працівників поліції запобіжного заходу.

Розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото: Укрінформ

Перейти до панелі інструментів