19.03.2024
Новини

Водії трьох авто, зареєстрованих на Тернопільщині, попалися на перевищенні швидкості у 175 км/год

Після запуску системи автоматичної фіксації перевищень швидкості водіїв-порушників, як зазначають в Міністерстві внутрішніх справ, меншає. Згідно з даними МВС, 1 червня зафіксовано – 57 тис. 880, 2 червня – 44 тис.319, 3 червня – 37 тис. 211. Але в поле зору камер все таки потрапляють любителі швидкості.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко опублікував перелік автономерів, які вполювали камери, коли водії їхали зі швидкістю понад 170(!!!) кілометрів за годину.  

“Публікую список потенційних вбивць на дорозі. Ті водії, які дозволили собі їхати більше 170 кілометрів на годину 2 червня. Поважаючи персональні дані власників транспортних засобів, ми залишили лише дві з чотирьох букв та номери їх номерних знаків. Кожен з цих порушників обов’язково отримає листа з штрафом, але поки цей лист потрапить до нього, цей водій може зробити багато проблем. Тому пропоную використовувати силу Facebook, щоб запобігти порушенню зі сторони цих потенційних дорожніх вбивць уже зараз. Якщо у вас є друг з таким поєднанням перших букв і номерів його авто, будь ласка, запитайте його, чи не він проїхав 2 червня на швидкості більше 170 км / год наражаючи на небезпеку себе та оточуючих? А якщо це був ваш друг, то по-перше, попросіть його не їхати так швидко, а по-друге, попередьте, що до нього скоро прийде лист зі штрафом за перевищення швидкості”, – написав Геращенко. 

Серед оприлюднених номерних знаків є три із реєстрацією регіону Тернопільської області. Водій авто із номерним знаком  ВО 0700 їхав зі швидкістю 187 км/год, на авто із знаком ВО 8587 – 179 км/год, на авто із номерами ВО 8654 – 175 км/год. Власники цих автівок уже незабаром отримають “листи щастя”.

 

Перейти до панелі інструментів