18.04.2024
Новини Оперативно

Тернопіль підступно залишили без фіналу Кубка України з футболу

Українська асоціація футболу вирішила перенести проведення фіналу Кубка у Львів. Кажуть, пов’язано це із складною епідеміологічною ситуацією у Тернополі.

На офіційному сайті УАФ повідомляють, що виконавчий комітет вирішив провести фінальний матч Кубку України з футболу 8 липня 2020 року у місті Львові на стадіоні “Арена Львів” із загальною кількістю учасників до 200 осіб за умови дотримання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів. 

Зрозумілого пояснення причин таких змін немає, але посилаються на лист МОЗ стосовно погодження проведення матчів УПЛ та Кубку України з футболу та постанову Головного державного санітарного лікаря України. 

Проте перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко повідомив, що фінал перенесли з Тернополя до Львова через непросту ситуацію з коронавірусом у місті Тернопіль.

Хоча, згідно статистики, складна епідеміологічна ситуація якраз у Львові, а не у Тернополі. Саме Львівщина входить у список областей, яким не дозволили пом’якшення карантину з 22 травня.

 

Півфінальні матчі Кубку України сезону-2019/2020 відбудуться 17 червня («Минай» — «Динамо») та 24 червня («Маріуполь» — «Ворскла»).

Фото: УАФ

Перейти до панелі інструментів