26.04.2024
Новини

Відсьогодні можна придбати квитки на потяг, які будуть дефіцитом, бо продають лише 50% місць

Укрзалізниця розпочинає поступове відновлення руху пасажирських поїздів. Зокрема, компанія відкрила продаж квитків на 5 швидкісних поїздів Інтерсіті+, які відправляються в рейси з 1 червня.

Як повідомляє прес-служба залізниці, продаж квитків відкрито на поїзди №721/722 Київ-Харків, №726/725 Київ-Харків, №763/764 Київ-Одеса, №711/712 Київ-Костянтинівка, №740/739 Київ-Кривий Ріг.

Продаж квитків відкрито на 50% місць у зазначених поїздах. Продаж квитків через залізничні каси відновлять з 27 травня. Також їх можна придбати онлайн.

Пасажирів у потяги пускатимуть виключно в захисних масках. А вимірювання температури проводитимуть під час перевірки квитків.

Перед та після кожного рейсу поїздів, вагони дезинфікуватимуть, стюарди будуть забезпечені засобами індивідуального захисту.

Також у повідомленні на офіційному сайті залізниці йдеться про те, що наразі мобільний додаток не працюватиме, тому просять  користуватись веб-версією системи продажу проїзних документів.

Про подальше відновлення руху поїздів та відкриття продажу квитків буде повідомлено додатково. 

В “Укрзалізниці” нагадують, що повернення проїзних документів, оформлених касами Укрзалізниці у внутрішньому та міжнародному сполученні, для виїзду в період з 18 березня 2020 року до дати відновлення курсування поїздів та повернення коштів у повному обсязі за придбані у касах квитки буде здійснюватись після закінчення карантинних заходів протягом 90 діб для внутрішнього сполучення та 180 діб для міжнародного.

Фото: укрзалізниця

Перейти до панелі інструментів