16.04.2024
Новини

Вбиральні у парках Тернополя дезинфікують кожні 3 години

Територію “Циганки” уже готують до відкриття пляжного сезону. В об’єднанні парків запевняють, що під час карантину подбають і про безпеку відвідувачів у громадських вбиральнях.

Як, запевнив завідувач парку ім. Т.Шевченка Михайло Лібер, вбиральні дезинфікують кожних три години. Також у них стоять дезинфектори для рук. До того ж, обіцяють в КП “Об’єднання парків культури і відпочинку”, що громадські туалети в парках будуть відкритими згідно з графіком: у парку Шевченка з 9.00 до 21.00, у гідропарку “Топільче” з 9.00 до 19.00 год. Зазначимо, тернополяни неодноразово скаржаться на те, що вбиральні у центральних парках часто зачинені.

– Тільки велике прохання до відвідувачів не нищити майно, – наголосив директор КП “Об’єднання парків культури і відпочинку” Микола Лесів. 

Про дату відновлення літнього купального сезону у Тернополі повідомлять після прийняття відповідного рішення виконавчим комітетом.

За даними прес-служби міської ради, водолази аварійного-рятувального загону мають провести обстеження дна ставу, а у місцях для купання виставлять буйки. Також впродовж купального сезону на пляжі функціонуватиме рятувальний пост.

Фото: image.zn

Перейти до панелі інструментів