20.04.2024
Новини Оперативно

Тернопільський окружний адміністративний суд функціонуватиме за двома адресами

Тернопільський окружний адміністративний суд повідомляє про початок роботи в новому приміщенні. Зокрема, з 18 травня 2020 року окружний адміністративний суд розпочинає свою роботу за адресою: вул. Грушевського,6, м. Тернопіль (колишнє приміщення Управління Нацбанку в області – прим. ред.)

Про це йдеться на офіційній сторінці у “Фейсбуці”. Як йдеться у повідомленні, з 18.05.2020 за вказаною адресою відправлятимуть правосуддя такі судді:
– Баб’юк Петро Михайлович – голова суду;
– Мірінович Уляна Анатоліївна – заступник голови суду;
– Баранюк Андрій Зіновійович;
– Мартиць Оксана Іванівна;
– Дерех Надія Володимирівна.

Таким чином, Тернопільський окружний адміністративний суд функціонуватиме у двох приміщеннях:
– за адресою: вул. Острозького, 20, м. Тернопіль, 46001
– за адресою: вул. Грушевського,6, м. Тернопіль, 46001

Як зазначено у повідомленні, позовні заяви з 18.05.2020 прийматимуться лише за адресою: вул. Грушевського,6, м. Тернопіль, 46001. А документи, що стосуються розгляду конкретної справи, слід подавати за місцем здійснення судового розгляду такої справи (вул. Острозького, 20, м. Тернопіль, 46001 або вул. Грушевського,6, м. Тернопіль, 46001).

Нагадаємо, на вул. Крушельницької, неподалік податкової, збираються побудувати нове приміщення для Тернопільського окружного адміністративного суду. Землю під будівництво виділили рішенням сесії ще у лютому 2019 року. Про це йшлося у статті “На вул. Крушельницької з’явиться ще одна багатоповерхівка – будуватимуть приміщення для суду”

головне фото – court.gov.ua

Перейти до панелі інструментів