28.03.2024
Місто Новини

Уряд дозволить працювати низці продовольчих ринків

Питання про відновлення роботи деяких продовольчих ринків розгляне на своєму черговому засідання Кабінет Міністрів України середу, 29 квітня. Про це повідомляє “Урядовий портал”. 

Про це Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив під час онлайн-наради з президентом України щодо питань боротьби з COVID-19.

Очільник Уряду зазначив, що це стало можливим завдяки тому, що Міністерство охорони здоров’я України та Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України розробили чіткі критерії роботи та алгоритм контролю.

– Йдеться про відкриття 281 продовольчого ринку по всій території України, які зможуть функціонувати в режимі не гірше, ніж супермаркети. Тобто з дотриманням жорстких санітарних норм, порушення яких будуть суворо каратися, аж до закриття роботи ринків на певний період, – повідомив Денис Шмигаль.

Як зазначив Прем’єр-міністр, відповідні зміни щодо відновлення роботи продовольчих ринків будуть зафіксовані у постанові №211 на черговому засіданні Уряду у середу, 29 квітня.

Перейти до панелі інструментів