19.03.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині шукають медиків і готові платити їм до 19 тис.

На Тернопільщині є вакансії у сфері медицини. Роботодавці, за інформацією обласного центру зайнятості, готові платити до 19 тис. грн на місяць.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи обласного центру зайнятості з посиланням на
відділ організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості . За їхньою інформацією, на 22 квітня 2020 року роботодавці, які працюють у сфері медицини області, мають 34 вакансії. Це медсестри та лікарі, зокрема, сімейної практики, терапевт, ерготерапевт, стоматолог, уролог, психотерапевт, офтальмолог, отоларинголог, гінеколог, з лікувальної фізкультури та спортивної медицини.

Такі фахівці потрібні у Тернополі та Тернопільському, Борщівському, Гусятинському, Зборівському, Кременецькому, Монастириському, Теребовлянському, Чортківському районах.

Загалом, у кожному зі згаданих працівників роботодавці хочуть бачити не лише професіонала своєї справи, а й ввічливу, акуратну, уважну людину, яка добросовісно ставитись до роботи та вміє спілкуватися з клієнтами. Роботодавці готові платити до 19000 грн зарплати на місяць.

Якщо когось зацікавили ці вакансії, то за більш детальною інформацією відділ інформаційної роботи радить звернутись до районних філій Тернопільського обласного центру зайнятості чи Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

Перейти до панелі інструментів