20.04.2024
Новини

Біля Вишнівця почали ремонтувати дорогу

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області розпочали роботи на першому об’єкті, оновлення якого передбачено у 2020 році Укравтодором та Урядом України. Мова йде про відрізок автошляху М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, йдеться у повідомленні САД Тернопільщини.

-На 8 кілометрах дороги поблизу сіл Старий Вишнівець, Вишнівець та Горинка буде відфрезовано старе покриття, відновлено тротуари та освітлення, здійснено ресайклінг основи дороги, укладено 2 шари асфальтобетонного покриття. Переможцем тендеру стала компанія “Техно-Буд-Центр”.

Сьогодні, 21 квітня, підрядник приступив до фрезування перших 3 кілометрів відрізка. Працює 2 фрезувальні машини.

– Дорога М-19 є важливою частиною Європейського автомобільного маршруту Е85 та відіграє ключову роль для Тернопільської області − сполучає міста Кременець, Збараж, Тернопіль, Теребовля, Чортків, Заліщики, – розповідають у службі автодоріг Тернопільщини. – Вона перетинає область із півночі на південь. Ділянку траси М-19 від м. Тернопіль до кордону з Рівненщиною розпочали ремонтувати у 2015 році. Це майже 80 км.

Оновлення 8 кілометрів автошляху М-19 біля сіл Старий Вишнівець, Вишнівець та Горинка є  важливим з точки зору сполучення Тернополя з Києвом.

Перейти до панелі інструментів