26.04.2024
Новини Соціальні проблеми

Працівники офісу Генпрокуратури перерахували одноденний заробіток Монастириській райлікарні

Свій одноденний заробіток, а це 602 904,32 грн, перерахували Монастириській центральній районній лікарні працівники офісу Генеральної прокуратури. Подяку за фінансову підтримку від імені в.о. директора лікарні Стефанії Підгірної та усіх медиків можна побачити на сторінці райлікарні у соцмережі “Фейсбук”.

“На сьогодні наш госпіталь обслуговує 33 стаціонарних та 115 амбулаторних хворих, яким щоденно потрібно проводити лікування. Завдяки вашій підтримці наш заклад використає кошти для придбання медичних препаратів для надання медичної допомоги усім хворим з COVID-19 у Монастириському районі”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, останніми днями Монастириська райлікарня повідомляє про багатьох благодійників, які надали медикаменти, захисні костюми, респіратори, захисні щитки, маски медичні, рукавиці та інше. Серед небайдужих – підприємства, благодійні фонди, парафіяни з різних сіл і просто добрі люди, які попросили лишитись невідомими.

За даними обласного лабораторного центру, у Монастириському районі станом на ранок 14 квітня зареєстровано 148 випадків COVID-19.

Перейти до панелі інструментів