19.04.2024
Здоров’я Новини

Супергерої чотирьох стін. Як долучитися до безкоштовної онлайн-програми психологічного супроводу під час карантину

Це перший соціальний проєкт від Zanovo.Me з підтримки населення під час карантину.  Розробили програму “Супергерої чотирьох стін” разом із психологами та волонтерами, щоб допомогти у час кризи впоратись зі складними емоціями та вийти з карантину кращою версією себе.

– Ми розуміємо, що кризова ситуація може мати негативний вплив на емоційний стан людей. Поточна ситуація вражає абсолютно всіх, – розповідають одна з організторок проєкту Наталя Сениця. – У таких умовах в першу чергу важливо “втримати себе”, бо лише так можна втримати свій світ. У кожного з нас сьогодні — різні обставини, різні реакції на ситуацію. Програмою “Супергерої чотирьох стін” ми хочемо надати підтримку для емоційного стану, якої зараз потребує кожен, навіть якщо не усвідомлює цього.

У реалізації проєкту допомагають досвідчені та сертифіковані  психотерапевти Ольга Радчук зі Львова та Любов Медведь із Тернополя, а також Катерина Чурсіна, яка першою відгукнулась та долучилась до підтримки. 

 Початок програми: 30.03, приєднуватись можна в будь-який час.

Тривалість: до завершення карантину

Де буде відбуватись: у Телеграм каналі Zanovo.Me

Також можна пройти безкоштовний тест на визначення рівня тривоги та стресу: https://t.me/zanovo_me_test_bot

Детальний опис програми підтримки: http://zanovo.me/superheroes-4-walls/

Учасникам проєкту гарантують доступ до подкастів та аудіо-гіду по карантину, які допоможуть усвідомити власний стан, його причини та можливі наслідки. Також у програмі будуть техніки релаксації та вправи для відновлення власного ресурсу. Кожен матиме можливість ставити запитання — відповіді на них ми готуватимемо у наступних подкастах. 

– Впродовж карантину ми публікуватимемо корисну інформацію, яка допоможе пройти складні часи, – продовжують організатори проєкту. – Ми будемо говорити про емоційний стан, про внутрішню силу, про те, як уникнути апатії та конфліктів, перебуваючи у замкнутому просторі. Адже чотири стіни у назві програми говорять не лише про стіни, які нас оточують зараз, але і про внутрішні опори, які можуть допомогти впоратись у складний час.

Програма буде корисна тим, хто:

  • знаходиться у вимушеній відпустці або має ризик втратити роботу чи бізнес;
  • відчуває, що вдома загострились конфлікти та непорозуміння;
  • доглядає за дітьми та відчуває надмірну тривогу або паніку;
  • знаходиться у групі ризику або чиї близькі знаходяться у групі ризику.

 

Програма “Супергерої чотирьох стін” допоможе пережити складні часи.

Також ми запрошуємо приєднуватися до програми психологів-волонтерів, адже це можливість підтримати велику кількість населення у час кризи.

Додаткова інформація: співініціатор проекту Наталя Сениця: 068 068 1778

Перейти до панелі інструментів