28.03.2024
Новини

Під час карантину до тернополян їдуть магазини на колесах. Де можна замовити продукти онлайн

У зв’язку із надзвичайною ситуацією до великих супермаркетів пускають не більше десяти людей одночасно, а у невеличкі магазини – по одному. Решта чекають на вулиці на безпечній відстані один від одного. Такі незручності змусили активізуватися інтернет-торгівлю, а людей, які ніколи не користувалися нею, нарешті спробувати.

У соцмережах тернополяни активно діляться посиланням на онлайн-магазини продуктів. Ми зібрали ці посилання в одній публікації.

Корзина

Один із великих онлайн-маркетів – Korzyna.com Доставляють  продукти від торгового центру Novus.

Тут достатньо широкий асортимент харчових продуктів, солодощів, напоїв, у тому числі алкогольних, цигарок, товарів для дому, дітей, тварин, косметики, а також готової їжі власного виробництва.

За допомогою трьох простих кроків – наповнення корзини, власне замовлення і очікування кур’єра – товар привезуть до вашої оселі.

Вартість доставки в межах міста і 5 км від нього – 70 грн, якщо замовлення на понад 1,5 тисячі – доставка безкоштовна. Детальніше з умовами можна ознайомитись за посиланням.

Замов

Ще один сервіс доставки продуктів Zamov.org , що доставляють продукти з Metro. На своєму сайті вони обіцяють широкий асортимент необхідних продуктів і швидку доставку (близько години).

Телефон для уточнення (098) 351 35 35  Коштуватимуть такі послуги 60 грн. по місту, 80 – за місто.

COOP

Популярний сервіс онлайн-доставки продуктів – Coop.te.ua. Ознайомитись з його асортиментом і умовами доставки упродовж дня не вдавалося. Очевидно, сервіс був перевантажений запитами, тому сайт не працював.

О 19.00 зайти на сайт вдалося. Там попередження:

У магазині широкий вибір бакалії, заморожених продуктів, консервації, м’ясних і рибних виробів, фруктів, круп, кондитерських і хлібобулочних виробів, готової їжі. Є й непродовольчі товари – миючі і засоби гігієни.

  • Доставка в межах м. Тернопіль у інтернет супермаркеті СООР на суму більше 200 грн є безкоштовною, при умові замовлення на суму меншу 200 грн., вартість доставки коштує 50 грн.
  • Вартість доплати за замовлення вагою вище 151 кг збільшується за розрахунком +18 грн за кожні 10 кг перевищення.

Детальніше про умови читайте тут.

 

В усіх цих магазинах можна розраховуватись як за допомогою готівки, так і онлайн чи через термінал.

З початком карантину пропонують свої послуги і нові сервіси, які активно створюють сторінки, групи та акаунти у соцмережах, однак ми свідомо не включаємо їх у цей перелік, оскільки не впевнені, що ці люди мають дозвіл на підприємницьку діяльність і чи добросовісно виконують свої зобов’язання.

Читайте також У тернопільських ресторанах – карантин. Чи доставлятимуть їжу?

 

 

 

 

Перейти до панелі інструментів