19.04.2024
Новини

Керівників ринків просять дезіфінкувати робочі місця і пакувати продукцію

Власників ринків зобов’язали дотримуватися правил торгівлі та виробництва продуктів під час карантину. Про це повідомляє Головне управління Держспоживслужби в Тернопільській області.

На підставі рішення Кабінету Міністрів України про запровадження обмежувальних заходів на території України, рішення позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській ОДА від 16.03.2020 року №9, на виконання вимог статей 30, 33 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, з метою зменшення ризику поширення коронавірусної інфекції:

– довести до відома директорів (власників) ринків, які здійснюють виробництво харчових продуктів, та які працюватимуть під час встановленого карантину, про необхідність встановлення особливого порядку проведення дезінфекційних заходів, який полягає у проведенні поточних дезінфекційних заходів (проводяться по декілька разів на день залежно від епідемічної ситуації) та здійснювати введення в обіг лише фасованих та упакованих харчових продуктів з дотриманням вимог Закону України “Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів”.

Перейти до панелі інструментів