20.04.2024
Новини

У тернопільських ресторанах – карантин. Чи доставлятимуть їжу?

Кілька популярних у Тернополі ресторанів повідомили про те, що вони зачиняються, але продовжуватимуть доставляти їжу. Нагадаємо, від вівторка, 17 березня, в Україні і зокрема у Тернополі запроваджують більш жорсткі карантинні заходи.

Лаконічне повідомлення з’явилося на сторінці Сім’ї ресторанів Файного Міста. 5 популярних у Тернополі ресторанів припиняють роботу на час карантину, але продовжать доставляти їжу.

У популярному серед тернополян закладі Автопорт, який налічує чотири ресторани в обласному центрі, заявили, що працюватимуть лише для доставки їжі.

– Ми приєднуємося до заходів з запобігання поширення коронавірусу та з 18 березня закриваємо всі чотири заклади мережі Автопорт на карантин, – пишуть на сторінці закладу. – Але доставка шашлика та піци працює в звичному режимі.

Власник ще однієї мережі ресторанів, яка займається доставкою їжі, Михайло Гросуляк зробив відеозвернення до клієнтів Самогонної ресторації, в якому зазначив, що доставка не припиняється, хоч заклади і закриваються.

Самовиніс і доставка працюватимуть і в італійському ресторані Scorini.

 

Перейти до панелі інструментів